Rakkaat äänestäjät, tukijat ja kannustajat,

sain 867 ääntä, mikä oli enemmän kuin ensimmäisissä vaaleissani kaksi vuotta sitten. Teille kaikille lämmin kiitos!

Eduskuntavaalikampanja oli iso projekti, jossa opin paljon sekä politiikasta että Suomesta. Tapasin valtavan määrän uusia ihmisiä. Nämä tapaamiset ja äänestäjiltä saatu luottamus ovat suurta pääomaa työssäni kaupunginvaltuutettuna ja sosiaalilautakunnan jäsenenä. Jatkan luottamustehtäviäni innolla ja kiitollisena tuestanne.

Avoimen Suomen ja suvaitsevaisuuden puolustajille vaalitulos oli suuri pettymys. Meillä ei edelleenkään ole maahanmuuttajaa kansanedustajana. Sen sijaan saimme vahvan maahanmuuttoon ennakkoluuloisesti suhtautuvan ryhmittymän. Työtä siis riittää kehitysyhteistyön, moniarvoisen Suomen ja edistyksellisen ilmastopolitiikan puolustamisessa.

Vein nuorimmaisen juuri päiväkotiin ja matkalla tapasin monta vaalitulokseen pettynyttä. Tämän päivän ajattelin itsekin vetää henkeä ja hoitaa kampanjan viimeisiä hommia loppuun. Huomenna palaan työpaikalleni ja sosiaalilautakunnan kokoukseen sorvin ääreen. Olen käytettävissänne jatkossakin – ollaan yhtyksissä!