Katastrofiuutisten varjossa juhlin eilenystävien ja sukulaisten seurassa Käpylän työväentalolla. Oli ihana viettää ilta hyvien ystävien, sukulaisten ja naapurien kanssa. Kuusikymmentä aikuista ja parikymmentä lasta vauhdittivat menoa.

Juhlapaikan valinnassa ei ollut mitään polittiista symboliikkaa: se vain sattui olemaan hyvä juhlapaikka lähellä kotiani. Olimme tilanneet ruokaa tuttuni Saran pitämästä etiopialaisesta ravintola Jadgarista, jota Nyt-liite kehui taannoin Helsingin parhaaksi etniseksi. Ravintolaa Itäkeskuksessa kannattaa käydä kokeilemassa.

Oli helppoa olla juhlakaluna, kun tukijoukot hoitivat ruuat ja juomat. Illan bändinä oli erinomainen Ruska. Valitettavasti bändi joutui tyytymään loppuillan yleisökatoon, joka johtui vain ja ainoastaan kotiin lähtevistä lapsista vanhempineen. Bileet ovat erilaisia nyt kuin ennen – eivät huonompia ollenkaan. Lapset organisoivat onginnan, omia leikkejä ja avustivat vaikka missä.

Salissa oli varmasti kaikkien poliittisten puolueiden kannattajia mutta olin kiitollinen, että he tulivat juhlimaan kanssani. Ensimmäinen kysymys kaikilla oli, miten sä jaksat.  Ehdokkaana olo ei ole aina hauskaa, mutta huonoja hetkiä helpottaa ystävien hyväksyntä ja kannustus.

Kiitos teille kaikille.

Nyt jaksaa taas. 35 päivää vaaleihin.